کد خبر: 4041706
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۶:۲۵

مسابقه مجازی مکتب امام زمان(عج) در همدان برگزار می‌شود

مسئول اجرایی مکتب امام زمان(عج) همدان از برگزاری دهمین دوره مسابقه مجازی مکتب امام زمان(عج) به‌مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

حجت‌الله کریم‌پور مکتب امام زمانحجت‌الله کریم‌پور، مسئول اجرایی مکتب امام زمان (عج) همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با اشاره به برگزاری دهمین مسابقه مجازی مکتب امام زمان(عج) به‌مناسبت نیمه شعبان، اظهار کرد: شرکت‌کنندگان ابتدا باید فایل صوتی در این زمینه که در کانال @AmoozeshMajaziMaktab در پیام‌رسان ایتا قرار داده شده است را بشنوند و سپس با ورود به لینک https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBUEy6BN_oW72mOwUIyFLIpkRiEiv-yK0bboeJ9ZEJJ0rldQ/viewform پرسش‌ها را دریافت و پاسخ‌های خود را ارائه کنند.

وی با اشاره به اینکه آخرین مهلت پاسخگویی به سؤالات تا ساعت ۲۴ روز جمعه، 27 اسفندماه خواهد بود، افزود: ۳۰ جلد قرآن کریم، برای ۳۰ برنده، به قید قرعه از بین کسانی که به تمام پرسش‌ها پاسخ صحیح ارسال کرده باشند، اهدا خواهد شد.

مسئول اجرایی مکتب امام زمان (عج) همدان بیان کرد: همچنین سه کارت تفکر یا سه نشان تحسین به همه پویندگان جلسات مکتب به شرط پاسخ صحیح به تمام سؤالات اهدا می‌شود.

انتهای پیام
captcha