به گزارش ایکنا از همدان، مهدی عابدینینیا، مدیر آموزش و پرورش ملایر، امروز، اول آبانماه در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان با بیان اینکه در دستگاه تعلیم و تربیت طرحی سهگانه تعریف شده است، اظهار کرد: این طرح شامل مبحث شهدا و دفاع مقدس بهعنوان یک باور عمیق برای نسل امروز، نماز جماعت در مدارس و علم متعهدانه و مسئولانه است.
وی با اشاره به اینکه تربیت درست و ریشهای در دستگاه تعلیم و تربیت میتواند نسلی فرهیخته را برای آینده به ارمغان داشته باشد، افزود: در اغتشاشات اخیر بسیاری از حرکات مبنی بر هیجانات بوده که در محدوده سنی کم رقم خورده است.
مدیر آموزش و پرورش ملایر با گریزی به مشکلات حوزه فرهنگیان در دولتهای گذشته اضافه کرد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم شاهد اجرای طرح رتبهبندی معلمان هستیم و این طرحی بزرگ برای آموزش و پرورش و فرهنگیان است که بسیاری از مشکلات این قشر حل خواهد شد.
عابدینینیا با اشاره به موفقیتهای دانشآموزان ملایر در حوزههای مختلف علمی، فرهنگی، مسابقات قرآنی، رتبههای برتر کنکور و کسب رتبههای کشوری در جشنواره خوارزمی طی یک سال گذشته افزود: همه این موفقیتها نشان از این دارد که معلمان و دانشآموزان در عرصه بوده و آموزش و پرورش پای نظام است.
وی با بیان اینکه طی سالهای گذشته بسیاری از مشکلات از جمله کرونا، کمبود نیروهای متخصص آموزشی و... آسیبهای زیادی را به این حوزه وارد کرد، گفت: با این وجود همه سعی و تلاش این بوده که دانشآموزان از عرصه تعلیم و تربیت جا نمانند.
عابدینینیا کمبود مربیان پرورشی را یکی از معضلات سالهای اخیر در مدارس برشمرد و تصریح کرد: از 287 مدرسه ملایر تنها 56 مدرسه معاون پرورشی دارد که کمبود مربی امور تربیتی و مشاوره خود باعث آسیب در حوزه تعلیم و تربیت مدارس است.
وی با بیان اینکه 42 هزار دانشآموز در ملایر هستند که علاوه بر حوزه علمی نیازمند آموزش در حوزه تربیتی هستند، گفت: برای انجام فعالیتهای پرورشی، فرهنگی و تربیتی در مدارس نیازمند بودجه هستیم. بودجه آموزش و پرورش بسیار اندک است و کفاف پرداختن به برنامههای مختلف را ندارد.
عابدینینیا از افتتاح چندین پروژه آموزش و پرورش همزمان با 26 آبانماه در ملایر با حضور وزیر آموزش و پرورش خبر داد و افزود: افتتاح مدرسه دخترانه شهید سلیمانی ملایر، مدرسه 12 کلاسه مهر پدری و سینما فرهنگیان و همچنین چندین پروژه دیگر در بخش سامن و جوکار از برنامههای وزیر آموزش و پرورش در ملایر است.
وی ضمن تقدیر از اداره اوقاف و امور خیریه ملایر در تأمین دو هزار بسته مهر تحصیلی ویژه دانشآموزان زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی و نیازمند گفت: همچنین بین دانشآموزان نیازمند طی دو مرحله توزیع بستههای لوازمالتحریر را با کمک خیرین از سوی آموزش و پرورش داشتیم.
مدیر آموزش و پرورش ملایر به شکلگیری سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اشاره کرد و افزود: در این زمینه طی بخشنامهای از سوی این سازمان و آموزش و پرورش از بدو تولد تا پایه دوازدهم تربیت کودک بر عهده آموزش و پرورش است.
عابدینینیا اضافه کرد: در این راستا برای تشکیل کلاسهای مهد کودک باید هماهنگی، مجوز و برنامههای آن با آموزش و پرورش باشد. در حال حاضر فعالیت پیشدبستانیها و مهدهای کودک با نظارت بهزیستی بوده و در این راستا هر جا که کلاسهای مهد کودک و پیشدبستانی تشکیل میشود باید با سازماندهی آموزش و پرورش باشد و تا زمان تأمین نیروی انسانی از سوی آموزش و پرورش، نیروی کار میتواند از سوی مؤسسهای که کلاسهای آموزشی را برگزار میکند، تأمین شود.
حجتالاسلام محمدباقر برقراری، امام جمعه ملایر نیز در این جلسه اظهار کرد: دشمن چون توان ضربه زدن به اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی را ندارد، میخواهد به پایههای نظام که همان جوانان و نوجوانان هستند، آسیب بزند.
وی تأکید کرد: وظیفه داریم نسل جوان امروز را نسبت به نیتهای شوم دشمنان علیه نظام و انقلاب اسلامی آگاه کنیم. نظام جمهوری اسلامی با سختیهای زیادی بنا شده و امروز به سن ۴۳ سالگی رسیده است. در طول ۴۳ سال از عمر انقلاب نشان دادیم که راه را درست میرویم و دشمن همواره میداند این نظام برای آنها دردسرآفرین است.
برقراری افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی در پرتو نظام دینی و با وجود تمامی تحریمها و تهدیدها، روز به روز در حال پیشرفت و اقتدار است. بیسواد ماندن جامعه و ضربه زدن به فرهنگ ایران دو هدف مهم دشمنان از دوران ناصرالدینشاه قاجار تا رژیم پهلوی است. نظام مقدس جمهوری اسلامی به برکت انقلاب با بیسوادی مبارزه کرد و اجازه نمیدهد حتی یک نفر در کشور بیسواد باشد.
امام جمعه ملایر تأکید کرد: برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان، باید اقدامات فرهنگی گسترده و راهبردی انجام دهیم و تجهیز کتابخانههای عمومی به کتابهای تخصصی و کارشناسی برای سنین و گروههای مختلف، یک راه عملی برای مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان است. همه ارگانها و نهادها باید در این زمینه به آموزش و پرورش کمک کنند.
وی با اشاره به کلنگزنی مدرسهای در ملایر با دستان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: این مدرسه که به نام سردار شهید سلیمانی نامگذاری شده و بهزودی توسط وزیر آموزش و پرورش افتتاح میشود، باید به پایگاه فرهنگی در این شهر تبدیل شود.
امام جمعه ملایر گفت: سال آینده بهمناسبت گرامیداشت افتتاح مدرسه شهید سلیمانی، از سردار قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران دعوت میشود تا این مدرسه بهعنوان یک یادمان برای سردار شهید سلیمانی و پایگاهی فرهنگی برای آموزش و پرورش و برگزاری دورههای آموزشی و تبیینی باشد.
حسین فارسی، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر نیز با بیان اینکه دشمن در طول ۴۳ سال از عمر انقلاب از حوزه فرهنگی به دنبال ضربه زدن به نظام است، گفت: دشمنان بدانند که قدرت تکان دادن و آسیب زدن به درخت تنومند انقلاب اسلامی را ندارند.
فارسی بیان کرد: نمونه بارز ناتوانی دشمنان در حوادث و اتفاقات اخیر در کشور نمایان شد و با شجاعت و درایت نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی و درخشش خوب مردم، نقشههای شوم آنان بار دیگر نقش بر آب شد.
وی نقش خانواده بزرگ آموزش و پرورش را در مقابله با هجمههای فرهنگی دشمنان مهم و اثرگذار دانست و افزود: کارهای فرهنگی باید قویتر از قبل برنامهریزی و اجرایی شود.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر خواستار تعریف پروژههای قابل اجرا در حوزه فرهنگی و مسائل اجتماعی توسط آموزش و پرورش شد و بیان کرد: در این حوزه ظرفیت دستگاههای اجرایی باید بهکار گرفته شود.
هادی بیگی نژاد، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز بر لزوم تعریف و طراحی پروژه در حوزه مسائل فرهنگی و تربیتی آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: کار باید از درون بدنه دانشآموزی بجوشد و دانشآموزان خودشان مجری باشند. در صورت تعریف پروژههای فرهنگی و تربیتی، ما نیز در حد توان در طراحی، عملیاتی شدن پروژهها و کمکهای مالی کمک خواهیم کرد.
انتهای پیام