محمد برخوردار، مدیر ادبیات و تاریخ شفاهی ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان، در حاشیه آئین تجلیل از برگزیدگان جشنواره ادبی یوسف و بیست و سومین کنگره ملی شعر دفاع مقدس استان همدان، در گفتوگو با ایکنا از همدان، ضمن معرفی نفرات برتر این جشنواره، اظهار کرد: ۱۰۳ اثر به جشنواره ادبی یوسف ارسال شد.
وی افزود: در حوزه جشنواره ادبی یوسف (داستان کوتاه)، به ترتیب مریم کوثریهنرمند حائز رتبه اول، حسنا سراجچی رتبه دوم و زینب ترکمان رتبه سوم را در مرحله استانی کسب کردند.
برخوردار ادامه داد: همچنین الهام شهابی، زهرا حشمتافخم و فرید احمدی شایسته تقدیر معرفی شدند. در حوزه شعر دفاع مقدس و مقاومت نیز کمال امرایی رتبه اول، محمد سینا برنده رتبه دوم و مریم کرمی رتبه سوم استانی را کسب کردند.
مدیر ادبیات و تاریخ شفاهی ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان گفت: همچنین در این مراسم از نویسندگان برگزیده در بیست و دومین کتاب سال دفاع مقدس، محسن صیفی کار نویسنده کتاب «آن شش ماه» و لیلا گودرزیانفرد نویسنده کتاب «غوره غوره عسل زنبوره» تقدیر به عمل آمد.
یادآور میشود؛ در این آئین ضمن تجلیل از نفرات برگزیده دو جشنواره چند تن از شاعران اشعار خود را قرائت کردند، همچنین از خبرنگار ایکنا همدان به عنوان رسانه فعال در این عرصه تجلیل شد.
انتهای پیام