کد خبر: 4136478
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۲
پیگیری مطالبه قرآنی رهبر انقلاب/ 5

تشکیل کمیته‌های تخصصی در مساجد برای تبدیل شدن به پایگاه‌های قرآنی

قاری ممتاز استان همدان گفت: از آنجایی که برنامه‌های قرآنی تنوع زیادی دارد، برای تبدیل مساجد به پایگاه‌های قرآنی باید کمیته‌هایی مشخص شود؛ به‌عنوان نمونه کمیته آموزش، کميته تدریس، کميته استعدادیابی، کمیته برگزاری محافل و... تا همه پای کار باشند و یک پایگاه حقیقی قرآنی در مساجد شکل بگیرد.

مهدی ساعد قاری بین المللی قرآن مهدی ساعد، قاری ممتاز استان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، در پی مطالبه قرآنی رهبر معظم انقلاب مبنی بر تبدیل شدن مساجد به پایگاه قرآن اظهار کرد: متأسفانه مطالبات مقام معظم رهبری مورد بی‌مهری قرار می‌گیرد و بر زمین می‌ماند. به‌عنوان نمونه مطالبه ایشان مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ بر روی زمین ماند‌.

وی با اشاره به اینکه شاکله مساجد برای خداست، افزود: خداوند در سوره جن می‌فرمایند مساجد برای خداست. بنابراین، آنچه که برای خدا باشد قطعا نباید چیزی جز احکام دین و کتاب خدا در آن بررسی شود. متأسفانه با بی‌مهری مسئولان قرآنی کشور و عدم وفاق آنها، فعالیت‌های تأثیرگذار قرآنی در حد مطلوب نمی‌بینیم.


بیشتر بخوانید:


ساعد با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری در تبدیل مسجد به یک پایگاه قرآنی گفت: این پایگاه قرآنی به این مفهوم است که پای ثابتی برای اجرای برنامه‌ها باشد. لازمه آن هم این است که متولیان مساجد به‌درستی تعیین شده باشند و بابت مسئولیتی که دارند توجیه شوند.

این قاری قرآن تأکید کرد: از آنجایی که برنامه‌های قرآنی تنوع زیادی دارد برای تبدیل مساجد به پایگاه‌های قرآنی باید کمیته‌هایی مشخص شود، به‌عنوان نمونه کمیته آموزش، کميته تدریس، کميته استعدادیابی، کمیته برگزاری محافل و... تا همه پای کار باشند و یک پایگاه حقیقی قرآنی در مساجد شکل بگیرد.

وی افزود: یکی از بزرگترین مشکلاتی که در زمینه فعالیت‌های قرآنی وجود دارد، عدم اختصاص مکان و فضایی برای فعالیت‌های قرآنی مشخص است. علاوه بر این می‌بینیم که شخصیت و تخصص هیئت امنای مساجد هیچ سنخیتی با نوع کار ایشان در مسجد ندارد. متولیان مساجد علاوه بر اینکه باید در مساجد حضور داشته باشند باید نسبت به وظیفه محول شده نیز تخصص داشته باشند. نیاز است در این زمینه مسئولان به صورت جدی وارد شوند.

ساعد در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در شرایط اقتصادی و فرهنگی فعلی در جامعه بهترین آرامش‌بخش قرآن است، گفت: مردم در این شرایط به مسجد به‌عنوان یک مأمن نگاه می‌کنند تا آرامش روحی و روانی بگیرند. بنابراین، لازم است برای مساجد برنامه خوبی بچینیم‌. در حوزه‌های علمیه استان معاونت امور مساجد وجود دارد که می‌تواند برای مسجد راهکار ارائه بدهد تا به پایگاه حقیقی برای قرآن تبدیل شود.

این قاری قرآن بیان کرد: فعالان قرآنی هر مسجد که قرار است پایگاه قرآنی تشکیل دهند باید عزم جدی در این زمینه داشته باشند، در این صورت است که حلقه‌های ثابت قرآنی و محافل قرآنی شکل می‌گیرد و برکات بسیاری شامل حال مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه متأسفانه مسئولان قرآنی ما با هم همدل نیستند، اظهار کرد: وقتی شیطان در مغز و دل یک مسئول نفوذ پیدا می‌کند، او را تبدیل به یک فرد انحصارطلب می‌کند و این ویژگی قطعا دودش به چشم استعدادهای قرآنی و فعالان قرآنی کشور می‌رود؛ در حالی که اگر مسئولان با هم هماهنگ باشند قطعا مردم به‌صورت خودجوش وارد برنامه‌ها می‌شوند و محافل قرآنی را گرم می‌کنند؛ در این صورت است که یک جامعه قرآنی شکل می‌گیرد.

ساعد در پایان تأکید کرد: اختلاف در شأن افراد قرآنی نیست‌، چنانچه خداوند در قرآن می‌فرمایند که به ریسمان الهی چنگ زنید و از یکدیگر متفرق نشوید.

انتهای پیام
captcha