کد خبر: 4324898
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
با اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها»

برگزاری اعتکاف در ۸ مسجد شهری و روستایی اسدآباد

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسدآباد از برگزاری مراسم اعتکاف رجبیه در سالجاری در ۸ مسجد شهری و روستایی این شهرستان خبر داد.

اعتکافحجت‌الاسلام علی‌اصغر طالبی رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با اشاره به برگزاری مراسم معنوی اعتکاف رجبیه در شهرستان اسدآباد، اظهار کرد: سال گذشته مراسم اعتکاف در ۹ مسجد شهری و روستایی برگزار شد که نزدیک به یک‌هزار و ۳۰۰ نفر از اقشار مختلف، شامل دانش‌آموزان و بزرگسالان، خواهران و برادران در آن شرکت کردند.

وی افزود: امسال با توجه به برخی محدودیت‌ها و ارزیابی‌های انجام‌شده، تعداد مساجد میزبان اعتکاف به ۸ نقطه کاهش یافته است، اما در مقابل تلاش شده کیفیت برنامه‌ها و اثربخشی تربیتی آن‌ها به‌صورت جدی ارتقا یابد.

طالبی ادامه داد: اعتکاف سال‌جاری در شهر اسدآباد، روستاهای چنار علیا و موسی‌آباد و همچنین در چند محله شهری از جمله پالیز، جنت‌آباد و آجین برگزار خواهد شد و توزیع معتکفان متناسب با ظرفیت فضا، حضور روحانی مستقر و امکانات هر مسجد انجام می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد با تأکید بر تغییر رویکرد اجرایی اعتکاف، تصریح کرد: امسال در کنار توجه به کمیت، تمرکز اصلی بر کیفیت برنامه‌های تربیتی و فرهنگی است؛ از همین‌رو ستاد اعتکاف با ساختار کمیته‌ای شامل کمیته فرهنگی، پشتیبانی، انتظامات و تغذیه ساماندهی شده است.

وی یکی از مهم‌ترین تغییرات اعتکاف امسال را تفکیک کامل مخاطبان دانست و گفت: مسجد موسی‌بن‌جعفر(ع) ویژه خواهران دانش‌آموز، مسجد امام رضا(ع) محله خاکریزها ویژه برادران دانش‌آموز، مسجد امام سجاد(ع) ویژه برادران بزرگسال و مسجد جامع اسدآباد ویژه مادران و اعتکاف مادر ـ فرزندی پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به محتوای پیش‌بینی‌شده برای ایام اعتکاف گفت: برگزاری حلقه‌های معرفتی، نشست‌های تربیتی، اکران مستند، دعوت از سخنرانان، راویان دفاع مقدس و کارشناسان سبک زندگی اسلامی و همچنین تولید محتوا با بهره‌گیری از هوش مصنوعی از جمله برنامه‌های اعتکاف امسال است.

طالبی با اشاره به یکی از کارویژه‌های شاخص اعتکاف سالجاری گفت: طرح «زندگی با آیه‌ها» از جمله برنامه‌های محوری امسال است؛ طرحی هدفمند که در قالب آن، ۳۰ آیه منتخب قرآن کریم متناسب با گروه‌های مختلف مخاطب انتخاب شده و در طول ایام اعتکاف قرائت، تبیین و حفظ می‌شود.

وی افزود: این آیات علاوه بر توجه فردی معتکفان، با تعهد و انس جمعی همراه خواهد بود و تلاش دارد پیوندی عمیق میان مفاهیم قرآنی و سبک زندگی روزمره ایجاد کند؛ به‌گونه‌ای که قرآن از متن تلاوت به متن زندگی وارد شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد تأکید کرد: طرح «زندگی با آیه‌ها» به‌عنوان پل محتوایی اعتکاف امسال، نقش مهمی در متمایز شدن این دوره از اعتکاف از نظر تربیتی و اثرگذاری معنوی خواهد داشت.

وی همچنین از برگزاری جشن شاخص سیزدهم رجب در سالن شهید راحمی خبر داد و افزود: این جشن با همکاری ستاد دعای ندبه، آموزش و پرورش، دفتر امام جمعه، شهرداری و سایر نهادهای شهرستان برگزار می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد در پایان با اشاره به هزینه‌های برگزاری اعتکاف، بیان کرد: با وجود افزایش هزینه‌ها، مبلغ ثبت‌نام با هدف تسهیل حضور اقشار مختلف کاهش یافته است و امیدواریم با همراهی خیرین، زمینه حضور حداکثری مردم در این مراسم معنوی فراهم شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
علی اکبری ساجد
دبیر:
اکرم یوسفی پارسا
captcha