به گزارش ایکنا از همدان به نقل از نوید شاهد، شهید «حمید یوسفی نیکخو» بیستم مرداد ۱۳۴۰ در شهرستان همدان به دنیا آمد. پدرش محسن بنا و معمار بود. تا پایان دوره متوسطه در رشته علوم انسانی درس خواند و دیپلم گرفت. بهعنوان جهادگر در جبهه حضور یافت. 28 تیرماه ۱۳۶۱ با سمت فیلمبردار و عکاس در منطقه عملیاتی شلمچه و در جریان عملیات رمضان بر اثر اصابت گلوله مستقیم توپ به شهادت رسید و به کاروان عظیم شهدا پیوست. آرامگاه وی در گلزار شهدای زادگاهش واقع است. در وصیتنامه شهید آمده است:
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ (آل عمران/ 169)
مَن طَلَبَنی وَجَدَنی، و مَن وَجَدنی عَرَفَنی، و مَن عَرَفَنی احَبّنی و مَن احَبّنی عَشَقَنی، و مَن عَشَقَنی عَشَقْتُهُ، و مَن عَشَقْتُهُ قَتَلْتُهُ، و من قَتَلْتُهُ فَعَلَی دِیتُهُ، و مَن علی دیتُه فانا دِیتُه؛ آنکس که مرا طلب کند، مرا مییابد و آنکس که مرا یافت، مرا میشناسد و آنکس که مرا شناخت، مرا دوست میدارد و آنکس که مرا دوست داشت، به من عشق میورزد و آنکس که به من عشق ورزید، من نیز به او عشق میورزم و آنکس که من به او عشق ورزیدم، او را میکشم و آنکس را که من بکشم، خونبهای او بر من واجب است و آنکس که خونبهایش بر من واجب شد، پس خود من خونبهای او میباشم.
تاكنون زياد سفر كردهام ولى اين آخرين سفر من است. خداحافظ اى كسانی كه مرا گرامى میداشتيد. آيا چنين میپنداشتيد كه تا ابد از شما جدا نخواهم شد؟ اكنون به اشتباه خود پى میبريد با اين همه در اين لحظه آخر اجازه بدهيد قبل از آنكه به خالقم تعلق يابم و از شما جدا شوم از همگيتان حلالى بخواهم.
بهخصوص پدرجان و مادرجان از شما كه در زندگى خيلى ناراحتتان كردهام و نيز شما برادران و خواهران گرامیام اميدوارم كه حلالم كنيد و نيز از تمام دوستان و آشنايان برايم حلالى بخواهيد.
امكان دارد من همچون عدهاى از برادران شهيدم جنازهام به دست شما نرسد، آنگاه به ياد شهداى كربلا بيفتيد و ناراحتى به خود راه ندهيد و هر وقت دلتان گرفت به گلزار شهدا برويد و به مزار آن همه شهيد بنگريد، آن وقت درد خود را فراموش خواهيد كرد.
چرا مانند كسانی كه هنوز اميدى در قلب دارند زار زار گريه میكنيد؟ دردى كه چاره ندارد در خور اشکها نيست.
شهيد كسى است كه در ميدان جنگ در خدمت امام(عج) يا نايب خاصش كشته شود و ملحق میشود به او هر كس در حفظ اسلام در زمان غيبت امام كشته شود. لباس خونى شهيد سند افتخار اوست كه بايد اين سند با او باشد و با اين سند محشور شود.
يک تقاضاى خيلى بزرگ دارم و آن اينكه امام را تنها نگذاريد يعنى اسلام را تنها نگذاريد.
از برادر و خواهر كوچكم میخواهم كه درسشان را بخوانند.
با آرزوى پيروزى مسلمين و اسلام و به اميد شهادت خودم.
والسلام
حمید یوسفی نیکخو»
انتهای پیام